Air Jordan Legacy 312 végre

Az Air Jordan Legacy 312 végre elérhető, és some sort of fogyasztók nehezen döntenek erről. Ennek érdekében a The nike jordan Brand egy merész új adaptációval rendelkezik, amely hamarosan piacra kerül. Az Surroundings Jordan Legacy 312 cipő ihletet merít a legjobb Nike és Jordan cipők közül. A felsőrészben some sort of Don a valaha voltage legemlékezetesebb cipővel, az Surroundings Jordan 1 -vel kezdődött. Az új „312” -es sziluettje miatt a The nike jordan 1 jól látható nike air jordan legacy 312 olcsó online some sort of lábujjakban, az oldalsó burkolatokban és a bokagallérban, mivel mindet közvetlenül veszik. az OG Jordániából.

Miután felfedte a közelgő „Sherpa Fleece” felszereltségű Air Jordan one particular Low felszerelését, a Nike most leállítja az Air transport service 1 Low-t, hasonló részletekkel az előttünk álló hangulatos szezonok számára. Ahogy some sort of neve is sugallja, some sort of rúgások felső részén sherpa gyapjúszövet található és bélés, tökéletes a lábak melegen tartásához télen. A homályos anyag a fehér bőrű felsőt kíséri, míg some sort of kontrasztot a kék nejlon nyelv és a Swooshes. A hagyományos cipőfűzők helyett a rúgásokat billenő rendszerrel rögzítik, nike air force 1 low online üzlet míg a narancssárga címkék díszítik a nyelvet és az oldalsó részeket. A formatervezést a Nike Air márkajelzés kerekíti ki, amely a sarkakon található serpabél -fedőrétegen keresztül kukucskál.

Íme a Nike új együttműködése egy másik népszerű franchise -szal. Tudjuk, hogy ez a kivitel különösen a Gundam hűséges rajongói körében fog elkelni. Some sort of híres japán anime sorozat egyesítette erőit a legnépszerűbb sportmárkával, nike air force 1 high ár olcsón hogy új színszínt mutasson be az Unicorn Gundam mintájára. A Project Unicorn kollekció részeként ez some sort of Banshee modell ünnepli some sort of Mobile Suit Gundam Unicorn 15. évfordulóját. Ez minden bizonnyal emlékeztetni fogja az RX-0 Unicorn Gundam 02 Banshee-re.

A Nike 80 éves jubileumi ünnepsége some sort of Nike -val széles körű lesz, és az Air transport service 1 High két új opciója csatlakozik a sorozathoz. A következő Bulls/Blazers témát hoz, amely biztosan tetszeni fog a rivális franchise's -rajongóknak. Itt a középső panelek és a lábujjak gazdag piros színben dolgoznak, és az árnyalat csak a talp és some sort of hímzett lábfej Swoosh esetén jelenik meg. nike air force 1 cipo olcsón online A felsőrész többi része fekete-fekete bőrből és nejlonból készült, fuente éles fehér hevederek, sarokrétegek és Swooshes törik fel-mindezt erősen lezuhant bőrből.
 
Top